ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

Вашата резервација
Доаѓање
Nights
Заминување
Соби
Соба 1
Возрасни
Деца

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

Start From2.150,00 / Night
ДоручекВклучен
Вид на кревет1 Стандарден кревет
Максимум луѓе1
Лед-TV/Wifi/ТелефонДа/Слободен/Платен
ДругоКрпи, Влечки, Сеф, Фен
Касна одјава13:00ч.
ПаркингСлободен
Користење базен (сезонски)Слободно
Превземање од аеродромДа (Контактирајте не за цена)
Фитнес салаСлободно

Во Хотел Памела секоја од собите е посебно дизајнирана така што ќе ги задоволи и најприбирливите вкусови. Посветивме големо внимание при изборот на детали за да ги задоволиме нашите клиенти. Секој пат кога престојувате кај нас имате чувство како да сте во различен хотел.

Сите соби се природно осветлени, климатизирани, со удобни кревети, ладилник и LCD телевизори со сателитски канали. Бањите во собите се исто дизајнирани да одговараат на стилот на секоја соба и се опремени со фен за коса и пешкири.

Кај нас гостите имаат привилегија да се одјават покасно од вообичаено односно во 13:00 часот.