ДВОКРЕВЕТНА СОБА

Вашата резервација
Доаѓање
Nights
Заминување
Соби
Соба 1
Возрасни
Деца

ДВОКРЕВЕТНА СОБА

Вид на кревет1 Голем брачен / 2 стандардни
Максимум луѓе2
Лед-TV/Wifi/ТелефонДа/Слободен/Платен
ДругоКрпи, Влечки, Сеф, Фен
Касна одјава13:00ч.
ПаркингСлободен
За паровиРомантично изненадување
Користење базен (сезонски)Слободно
Превземање од аеродромДа (Контактирајте не за цена)

Во Хотел Памела секоја од собите е посебно дизајнирана така што ќе ги задоволи и најприбирливите вкусови. Посветивме големо внимание при изборот на детали за да ги задоволиме нашите клиенти. Секој пат кога престојувате кај нас имате чувство како да сте во различен хотел.

Сите соби се природно осветлени, климатизирани, со удобни кревети, ладилник и LCD телевизори со IPTV канали. Бањите во собите се исто дизајнирани да одговараат на стилот на секоја соба и се опремени со фен за коса и пешкири.

Кај нас гостите имаат привилегија да се одјават покасно од вообичаено односно во 13:00 часот.