ресторан

Ресторанот има капацитет од 100 гости, внатрешен и надворешен – пушачки дел. Во ресторанот се служи мексиканска храна надополнета со голем избор на коктели и богата винска карта од повеќе локални винарии. Во делот за пушачите нудиме избор за пури и наргиле со широк избор на вкусови.

Ресторанот овозможува дочек на секаков вид прослави. Роденденски забави, семејни прослави, коктел и бизнис забави.


Кафе Бар


Роденденски забави


Семејни прослави


Коктел и бизнис забави