Добредојдовте во
Хотел Памела
Неготино, Македонија
Уживајте во Вашиот престој
И во она што ние Ви го нудиме
Нови Пријатели  Нови Култури
Нови Доживувања
Задоволство и Комфорт
Доаѓање
Ноќевања
Заминување
Возрасни
Деца

Совршен за релаксација

Стилски уреден ентериер

Најдобра храна

За Хотел Памела

Доаѓате како гостин... Заминувате како пријател...
Повеќе за нас

Хотел Памела во Неготино е основан во 2011 година. Идеално лоциран во централна Македонија, на излезот на автопатот Е-75 кон Неготино, 70 km од границата со Грција на југ и 120 km оддалечен од границата со Србија на север.

Хотел Памела за многу кратко време покажа одлични резултати во хотелиерството во регионот. Ќе Ви понуди незаборавен престој, комфорт и уживање во модерен ентериер и стилски уредени еднокреветни, двокреветни и трокреветни соби, како и студија и апартмани.

Мала Галерија

НАШИ ЗАДОВОЛНИ ПОСЕТИТЕЛИ